Dansschool Wesseling
Den Haag

Informatie Stijldansen

Dansen is plezier voor twee!! De kracht van stijldansen is diversiteit en gezelligheid. Naast dat dansen ontzettend gezond is voor lichaam en geest, is het ook nog een heerlijk avondje uit met je (dans) partner. Stijldansen is zeer afwisselend en is verdeeld in twee stijlen:

Ballroom

Foxtrot/Quickstep, Engelse Wals, Tango, Weense Wals en Slow Foxtrot

Latin

Cha Cha Cha, Rumba, Jive, Samba en Paso Doble

Lesgeld

U betaald per cursus van 12 lessen. U kunt in één of drie termijnen betalen. Kijk hier voor de prijzen.

Incasso

Het lesgeld wordt na de start van de cursus rond de eerste van de maand via automatische incasso geïncasseerd. Onze sterke voorkeur heeft het betalen via automatische incasso. Mocht u dit echt niet willen, dan kunnen wij dit ook aanpassen naar betalen via iDeal. U kunt dit na inschrijving per mail aan ons doorgeven. Dan passen wij dat aan.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze website. Het aanmelden/doorschijven voor een vervolg cursus kan ook gewoon via de balie bij één van onze docenten. 

Kleding

Nette vrijetijdskleding. 

Schoenen

Schone en nette schoenen. Niet te glad en niet te stroef. U kunt voor een leren zool kiezen met een rubberen hak, maar er zijn ook speciale dansschoenen te koop. Deze schoenen zijn uitsluitend voor binnen te gebruiken. Deze schoenen zijn te koop in Den haag bij Lisadore of danswinkel. Soms hebben wij ook wat exemplaren te koop op de dansschool. 

Garderobe 

Wij willen geen jassen in onze danszaal.  Dit is ook op verzoek van de brandweer, maar ook omdat het geen prettig gezicht is als er overal jassen hangen. Onze stoelen zijn hier ook te laag voor en kans op struikelen is groot. Jassen kunnen in de garderobe of aan de kapstok worden gehangen. Tijdens de lessen is de voordeur dicht, dus kunnen geen "vreemde" binnen komen.

Vakanties

In principe zijn wij altijd gesloten tijdens de feestdagen en schoolvakanties. Kijk hier voor de lesdagen.

Opzeggen

Wilt u stoppen met dansen, laat het dan tijdig weten voordat de nieuwe cursus start. Dit kan via mail of aan de balie in de dansschool. Wij zullen altijd voor het einde van de cursus vragen om door te schrijven of op te zeggen. Bij geen bericht schrijven wij u door naar de meest logische vervolgcursus. 


Lesrooster