Dansschool Wesseling
Den Haag


samensmelting

Dansschool Wesseling Den Haag

'enjoy the process of learning to dance'

Dansschool van der Meulen Wesseling en Kidswing Wesseling gaan samen en verder onder een nieuwe naam.  In 1938 werd de dansschool opgericht door Herman en Truus van der Meulen. De naam van de dansschool was destijds "van der Meulen Rocco du Bois". Later in 1975 werd de dansschool overgenomen door Benno en Mietzie Wesseling en werd de naam aangepast naar "Dansschool van der Meulen Wesseling". In 2022 is de dansschool overgenomen door zoon Floris en schoondochter Natasja Wesseling en wordt het tijd om afscheid te nemen van de naam "van der Meulen". Wij gaan dus nu verder onder de naam: "Dansschool Wesseling Den Haag".
Stijldansen 

Van Foxtrot tot Tango

Samen dansen met je (dans) partner. Dansen is niet alleen goed voor lichaam en geest, maar is daarbij ook nog een heerlijk avondje uit. 

Stijldansen


Kidswing 

Van Peuterdans tot Hip Hop

Dansles vanaf 3 jaar in verschillende dansstijlen. Wij bieden Peuter- en Kleuterdans, Jazz/Streetdance, Modern, Breakdance & Hip Hop.

Kidswing
 

Roosterwijziging Stijldansen

Let op. In verband met beschikbaarheid van onze docenten voor het stijldansen hebben wij wat moeten schuiven in dagen en tijden voor de nieuwe cursussen vanaf 11 september. Bekijk hier ons nieuwe lesrooster.


Lesrooster


Openingsavond

Zondag 21 augustus start het vrijdansen weer. Deze avond is de entree gratis en maken wij er altijd een extra gezellige avond van met een welkomstdrankje en lekkere hapjes. 

Zaal open vanaf 20:30 uur.