Dansschool Wesseling
Den Haag

Advanced Class

Heb je niet persé ambitie om wedstrijd te gaan dansen, maar je wil wel als prof leren dansen? Dan is de Advance Class echt iets voor jou!

Voor wie?

Voor paren met enige danservaring (vanaf Goud) is er voor het eerst de cursus Advance Class. De bedoeling van deze lessen is dat je dans - zowel technisch als in uitvoering - er ‘professioneler’ uit gaat zien.

Wat kan je verwachten?

  • Er zullen variaties aangeboden worden als alternatief en/of ter aanvulling op de reeds bekende (basis) figuren.
  • Je leert nieuwe choreografieën.
  • Oefeningen om houding en uitvoering te verbeteren.
  • Vrije toegang tot het vrijdansen op zondag, onze balls en andere feestavonden (alleen geldig indien indien u twee of meer lessen volgt).


Door wie?

Peter en Leila


Op dit moment is deze les tijdelijk niet actief i.v.m. te weinig animo. Hopelijk kan deze binnenkort weer van start gaan.


Recenties

Ilma en Marcel
27-06-23 20:08:46
Sinds we een aantal jaren geleden opnieuw begonnen met danslessen, hadden we tot het eind van vorig seizoen inmiddels een behoorlijk repertoire aan figuren opgebouwd. Maar we voelden wel dat we nog wat stappen konden zetten, om alles beter te beheersen, er beter uit te laten zien en – vooral – er een nog beter gevoel bij te krijgen. En die stappen zetten we in het afgelopen seizoen, door de lessen van Peter Schaur en Leila Bergen. We schaafden enerzijds aan basistechnieken, waarvan bleek dat we nog heel wat konden verbeteren. En we leerden nieuwe figuren en nog meer dansen met ons hele lichaam (in plaats van vooral zetten van stapjes). Bijzonder daarbij is dat Peter telkens in staat blijkt om precies die aanwijzing te geven of die oefening te doen, die zorgt dat we iets wat tot dan toe niet gaat ineens wel onder de knie krijgen. Kortom, hele goede lessen! En dat ook nog eens in een heel ontspannen sfeer, waarbij ook ontzettend veel gelachen wordt. Nu alweer zin in de volgende les!
Mieke en Erik
27-06-23 20:05:33
Na een lange tussenstop van zo’n 15 jaar, 3 kinderen gecombineerd met carrière en zo, hadden wij besloten om toch weer te gaan dansen bij dansschool Wesseling Den Haag. Dat werd een valse start met de alle corona ellende. Gelukkig kwam daar rond april 2022 een einde aan. Eerst goudster maar al gauw bleek dat je als je gedanst hebt je het toch best weer snel oppakt. Na de goudster cursus konden we dan ook niet wachten om het nieuwe seizoen weer mee te doen met de topklasse groep. We waren voor onze tussen stop geëindigd in topklasse. Toen bleek dat we ook nog eens les zouden krijgen van Peter Schaur, 3-voudig Nederlands kampioen latin senior 1 waren de verwachtingen hoog gespannen maar waren we ook wat zenuwachtig. Want hoe vaak maak je dat mee, dansles van een Nederlands kampioen? Het was in het begin wat wennen aan Peter, hij is grappig en best fanatiek maar wat hebben we veel geleerd en plezier gehad bij de lessen van Leila en Peter. Hierdoor hebben we nog meer plezier in het dansen gekregen. Nu schrijven ons in voor alles wat Peter en Leila ons kunnen bieden. Zoek je een dansschool waar plezier en best wel serieus leren samen komen in misschien wel de mooiste dansvloer van Zuid Holland dan is Wesseling Den Haag een aanrader. Je staat binnen no-time vol vertrouwen op de vloer.